8 Şubat 2010 Pazartesi

bu da benim cep telefonu kılıfım

dün evdeydim,dinlendim biraz,sonra canım sıkıldı,hava da soğuktu,dışarı çıkmadım,cep telefonumla oynarken aklıma telefonuma kılıf yapmak geldi,hemen bir parça kumaşı telefonumun ebatlarında kestim,üç tarafından diktim,ağız kısmını içe kıvırıp diktim,hani şu kartondan yapılan çantaların örülmüş iplikleri vardır ya,ben de saklıyordum onlardan,birini aldım hemen dikişin arasından geçirdim küçük bir çengelli iğne yardımıyla,baktım ki çok sade oldu,üzerine yoyodan çiçek yaptım,ortasına da küçük taş diktim,
işte bööle birşey oldu :)

7 yorum:

  1. Ellerine sağlık, ne kadar şirin bişi olmuş...

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim banu abla,sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  3. Çok şık olmuş canım
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. canım ne güzel olmuş. Bizim kuzulara bunlardan süslü ve rengarenk olanı yapayım ben de eline sağlık becerikli hatun :))

    YanıtlaSil
  5. Nihal Baysal Koçer: çok teşekkür ederim,beğenmene sevindim :) sen mutlaka daha güzellerini yaparsın,bugünlerde yap ama,merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. sen seri üretime geç ben pazarlamasını yaparım :)))

    YanıtlaSil
  7. narkoz: sen ciddi misin ? benim kabiliyetim var da,pazarlama imkanım yok diye el atmıyorum bööle şeylere,fena gaza geldim,ortaklık kuralım,imalat benden satış senden,olar mı ? :)

    YanıtlaSil

Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...