22 Eylül 2012 Cumartesi

Böyle Şaka Olmaz !!!!!

İki sevgili bir birlerini çok sevmektedirler evlilik hazırlıkları yapmaktadirlar ama çocuk son günlerde kıza soğuk davranmaktadir. Kız sormaya çekinir düğüne bir hafta kala çocuk kıza msj çeker ben düğüne hazır değilim bu düğün işini uzun bir süre erteleyelim görüşmeyelim. Akşam her zamanki buluştuğumuz köprünün altında bekliyorum der akşam olur ve çocuk buluşma yerine gelir beklemeye başlar buluşma saatti gelir fakat kız gelmez 1 saat 2 saat derken kız gelmez çocuk korkmaya başlar ve kızın evine gider kapıyı çalar kız kapıyı açmaz çocuk kapıyı kırarak içeriye girer ve o felaket manzarayla karşılaşır. Kız bembeyaz gelinliğin içinde kendini asmış ve bi not bırakmış "SENSIz YAŞAMAKTAN DAHA AZ ACI VERiR." çocuk kıza bakarak sadece bir şakaydı "AŞKMM" lütfen ölme derken göz yaşlarını tutamaz bir şeyi hesaba katmamiştir. AŞKİN ne ŞAKASI nede GURURU OLMAZ...!

3 yorum:

  1. Fena olmuş ya, çocuğun yerinde olmayı düşünemiyorum doğrusu...

    Paylaşımlarınızı takipteyim, Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Olmaz böyle şey ya.. Ne böyle şaka yapılır ne de bir erkek uğruna hayattan vazgeçilir. Ayyhhh... İçim bir hoş oldu ya.. Ahhh bu aşk denen şeyin sonunu bilselerdi kimse acı çekmezdi.

    YanıtlaSil

Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...