30 Ağustos 2013 Cuma

Esence'de çekiliş var...

GÜN, ÇEKİLİŞ GÜNÜDÜR, E BUYUR SEVGİLİ OKUR ;)
Şükürler olsun, sonunda büyük gün geldi sevgili okur, senin için neredeyse bir aydır hazırladığım hediyelerimi sonunda bu akşam itibariyle tamamlayabildim :) 
Bir an önce sana duyurmak istedim, bekliyorum şimdi çekilişe katılmanızı tek tek ;) Sana çıksın istiyorum bu hediyelerin tümü, çünkü sen mühimsin, sen el veren, destek veren, moral verensin, sen "yazdıransın" sevgili okur, bu yüzden sana ne hediye etsem az ;)
Bloğun ikinci yılı şerefine yani Kasım sonunda yapmayı planlamıştım aslında ama yazın, tatilin verdiği heyecanla, "Ne farkeder ki, ha iki ay önce ha iki ay sonra, neyi bekleyeceksin, patron sensin, yapıver şimdi" dedim ;) 

1- Bu panonun deseni de yine Yumak Dergisi'nden, yine Sevgili Filiz Türkocağı tasarımı ;) Tam 28 tane kalp var üstünde, birini boncuklu yaptım. Yaparken düşündüm Filiz hanım kalplerin şekillerini neden böyle bozuk tasarlamış acaba diye, sonra dedim ki kendi kendime, bence de en büyük aşklar azcık defolu, azcık kusurlu, azcık aykırı, azcık marazi... E güzel olmuş yani böylesi kalplerden oluşan bir ağaç, e ben de fena işlemedim sanki he sevgili okur?
Arkası da düzgün gözüksün diye kumaşla kapladım, kendim için yapmadığımı senin için yaptım yani sevgili okur ;) 


2- Çantayı daha önce göstermiştim ama o zaman sapsızdı, saplarını itinayla yapıştırdım yetmedi bir de diktim, diktiğim yerler estetik olsun diye de birer boncuk ekledim ;)

3- Bu bardak altlıklarını da daha önce göstermiştim ;) Hanım beğendi, bey dilendi :)))
4- Ama bu nazarlığı görmedin sevgili okur,  bu akşam tamamladım ;) Sana özel, ruhumdaki çingenenin maddeye dönüşmüş hali ;)

Bir de toplu görelim hediyeleri ;) Umarım beğenirsin sevgili okur, umarım katılırsın çekilişe ve elbette umarım "SANA" çıkar ;)
Hiçbir şart yok yine, sadece yorum yaz bu postun altına, blog sahibi değilsen, iletişim için mail adresini de yaz yeter.  İstersen hiç duyurma çekiliş haberini- ki şansın azalmasın ;) Yayılmasın, çok duyulmasın ;)  Aramızda sevgili okur, sen sadece takipçim ol yeter, başka şart yok!  18 Eylül'de, 00.00'da  bitsin çekiliş, bu sefer Ali Deniz çeksin talihliyi,  ben de 19'unda duyurayım sana  ;) 

HAYDİ BOL ŞANS EY SEVGİLİ OKUR ;) 
Not: Biliyosunuz di mi, bu hediyelerin hepsi bir kişiye ;)

1 yorum:

  1. Merhaba :)
    Yeni takipçinizim bana da beklerim
    http://nebihanakca.blogspot.com

    YanıtlaSil

Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...