10 Eylül 2013 Salı

Ben Kadınım

BEN KADINIM….Yaşım kaç olursa olsun, ister çocukca düşlerim bir kenara savrulmuş, isterse yüzüm kırışıklarla dolmuş olsun. Ne olursa olsun BEN KADINIM

BEN KADINIM… Ama önce anayım, yavrularımı sevgimle büyütüp koruyup gözettikten sonra gelir aklıma Kadın olduğum.

BEN KADINIM… Hiç anlayamazsın beni. Ummadığın bir anda gelir fırtına ve boşanır sağanaklar. Ama bir o kadar da uysalım. Eğer bilirsen gönlümü almayı. Kısa bir süre sonra o fırtınayı içimde dindirir. Uysal bir kedi gibi ayaklarının dibine çöker sevilmeyi beklerim.

BEN KADINIM… Yüreğimin bir köşesinde melekleri raks ettirirken, diğer köşesinde amazonca savaşırım zorluklarla. Sana gelebilecek her türlü tehlikeye karşı, hiç düşünmeden siper ederim kendimi. Yeri gelir ateş olur yakarım. Yeri gelir su misali deli gibi akar önündeki tüm engelleri yıkarım.

BEN KADINIM… Güvenmek isterim sana. Başımı omzuna dayadığımda gücünü hissetmek isterim. Önemli değildir para benim için. Ben nasıl olsa ister tarlada çalışır, istersem mesleğimde kariyer yaparak elde ederim o parayı. Yeter ki yanımda olduğunu bileyim.

BEN KADINIM… Dürüst olmanı isterim her zaman. Eğer bir gün içinde bana karşı olan sevgin biterse ihanet etmeden bunu söylediğinde saygı duyarım. Sessizce geri çekilmeyi de bilirim.

BEN KADINIM… Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekâmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal.
 
(face'den alıntı)

1 yorum:

  1. Merhaba,bloguna bende katıldım
    blogumda çekilişim var senide beklerimm :)

    YanıtlaSil

Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...