19 Aralık 2013 Perşembe

Bereket kavanozu

Arkadaşlar,yeni yıl ritüellerinden birini paylaşmak istiyorum,şahsen denemek istiyorum,
hepinize bereketli yıllar diliyorum

Minik


Bereket kavanozu ev ve iş yerleri için yapılan bir enerji çalışmasıdır. Odaklanma kabiliyetiniz (meditasyon beceriniz) ve imajinasyon yeteneğinize bağlı olarak etkisi artabilir veya azalabilir. Bu yüzden bu kavanozu hazırlama öncesinde ve hazırlarken sürekli istediğimiz şeyi imajine etmeyi, ona odaklanmayı unutmayalım.

Gerekli Malzemeler :-Seramik, kapaklı bir adet kavanoz.Kırmızı renkte zarf.1 adet madeni para
Kavanozu dolduracak kadar pirinç.Tuzlu su veya toprak.

Not: Kavanozu küçük veya orta boy almanız, daha az pirinç kullanarak yapabilmenize olanak sağlar. Büyük kavanozlar ile boş yere masraf yapmaya gerek yok

Yapılışı:Niyetimizi zenginlik değil bereket üstüne kurarak başlıyoruz. Aldığınız kavanozu bir gece toprak içinde bekleterek veya tuzlu su ile yıkayarak arındırıyoruz. Daha sonra kavanoza enerjimizi yüklemek için bir süre kavanozla temas halinde bulunuyoruz. Sonra kırmızı zarf içine madeni parayı koyup zarfı kapatıyoruz. Kavanozun içine koyuyoruz ve kavanozun tamamını pirinç ile dolduruyoruz. Kavanozun kapağını sıkıca kapattıktan sonra (mümkünse mutfak veya girişe - hole -) evimizin Güneybatı , Kuzeybatı , Kuzeydoğu yada Batı yönlerinden birine olabildiğince yüksek bir yere kavanozumuzu koyuyoruz.

Yapım Zamanı

Enerji açısından en uygun zaman yeni yıla girildiği saat olmasıyla birlikte dolunay eşliğinde yapılabilir. Her yeni yılda yenilenmesi gerekir.


(alıntı)

2 yorum:

Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...