23 Eylül 2013 Pazartesi

Mor Menekşe'nin 2.yaş günü çekilişi

Herkese bol şans

2. Yaş Günü Çekilişi #Part2

 
Kısa bir süre önce sona eren çekilişimde de bahsettiğim gibi 2. yaş günümü bir değil iki çekilişle kutlamak hemde 2 izleyicime hediye vermiş olmak istiyorum.
İşte 2. yaş günü çekilişimin İkincisi ile karşınızdayım.
Bu sefer severek okuduğum bir kitabıda hediye etmek istiyorum.
 
 
 
İşte hediyelerim:
 
Oriflame Ecobeauty El Kremi
Neutrogena Visibly Clear Pembe Greyfurt Peeling Jel
The Balm İnstain Allık - Tolie
Maybelline Color Tattoo - Permanent Taupe
L'oreal Caresse Ruj - 102 Mauve Cherie
Essence Multi Action Mascara
Avon Tırnak Cilası - Fiery Sky
Ve Tuna Kiremitçi'nin kitabı Gönül Meselesi
 
Gelelim çekilişe katılmak için zorunlu şartlara tabi ki öncelikle GFC'den ve Bloglovin'denizleyicim olmalısınız ve bir de satış blogum Mor Butik'i izlemeye almalısınız.
 
Facebook, Twitter ve İnstagram'danda takip ederseniz sevinirim ama çekilişe katılmak için mecburi değildir.
Beni takip edebileceğiniz facebook, twitter, instagram ve bloglovin linkleri hemen sağ taraftadır.:)
 
Eğer çekilişi kazanmak için daha fazla şansım olsun diyorsanız.
Facebook, twitter, instagram, google+ duyurularının her biri +1 hak sayılacaktır.
Blogunuz varsa ve blogunuzda duyurursanız +2 hakka sahip olacaksınız.
Son olarak yorum kısmına mutlaka mail adresinizi yazın ki kazandığınız takdirde size kolayca ulaşabileyim.
 
Ürünlerin hiçbirisi kullanılmamıştır, kargo bana aittir.
Ve ne yazık ki Türkiye dışı katılımlar ile Adsız katılımları kabul edemeyeceğim.
 
Çekilişin son katılım tarihi 11 ekim 2013 saat 00:00
 
Tüm katılan arkadaşlara bol şans diliyorum.:)

21 Eylül 2013 Cumartesi

En iyi Masaj Müzikleri - Masaj esnasında müzik seçimi



Belki içinizde çocuklarına uyumadan önce masal okuyanlar vardır ya da benim gibi böyle bir hayali olanınız ...  Bu videoyu sizler için seçtim,ya da ruhunu dinlendirmek isteyenlere gelsin :)

Hayat zaten masal gibi değil mi ?

 

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum,sevgiler

16 Eylül 2013 Pazartesi

Yastık Çalışması


Kumaş parçalarının bir başka değerlendirme yöntemi,değişik fikir olur diye düşündüm...

10 Eylül 2013 Salı

Ben Kadınım

BEN KADINIM….Yaşım kaç olursa olsun, ister çocukca düşlerim bir kenara savrulmuş, isterse yüzüm kırışıklarla dolmuş olsun. Ne olursa olsun BEN KADINIM

BEN KADINIM… Ama önce anayım, yavrularımı sevgimle büyütüp koruyup gözettikten sonra gelir aklıma Kadın olduğum.

BEN KADINIM… Hiç anlayamazsın beni. Ummadığın bir anda gelir fırtına ve boşanır sağanaklar. Ama bir o kadar da uysalım. Eğer bilirsen gönlümü almayı. Kısa bir süre sonra o fırtınayı içimde dindirir. Uysal bir kedi gibi ayaklarının dibine çöker sevilmeyi beklerim.

BEN KADINIM… Yüreğimin bir köşesinde melekleri raks ettirirken, diğer köşesinde amazonca savaşırım zorluklarla. Sana gelebilecek her türlü tehlikeye karşı, hiç düşünmeden siper ederim kendimi. Yeri gelir ateş olur yakarım. Yeri gelir su misali deli gibi akar önündeki tüm engelleri yıkarım.

BEN KADINIM… Güvenmek isterim sana. Başımı omzuna dayadığımda gücünü hissetmek isterim. Önemli değildir para benim için. Ben nasıl olsa ister tarlada çalışır, istersem mesleğimde kariyer yaparak elde ederim o parayı. Yeter ki yanımda olduğunu bileyim.

BEN KADINIM… Dürüst olmanı isterim her zaman. Eğer bir gün içinde bana karşı olan sevgin biterse ihanet etmeden bunu söylediğinde saygı duyarım. Sessizce geri çekilmeyi de bilirim.

BEN KADINIM… Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekâmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal.
 
(face'den alıntı)

8 Eylül 2013 Pazar

Hasta oldum bennn :(

Önceki yazımda tahlil yaptıdım dediydim ya; meğer benim trigiliserit ve tsh sınırı aşmııııışşşş :(
aile hekimimiz bana makarna pilav yerken de ekmek mi yediğimi sordu,o anda tepem attı ama bişi söylemedim tabi.Anacım napiiimm stressden dolayı dengesiz besleniyorum birbuçuk yıldır,bu yüzden tiroid de az çalışınca yağ yakımı yeterli olamıyor, içimde birikiyor :(

Tahlillerden sonra genel cerrahiye gittim,doktorum çok sevimli cana yakın,"fazla abartılacak bişi değil,ilaç vericez" dedi,anlayacağınız her sabah aç karnına yeşil mercimek büyüklüğünde ilaç almaya başladım.Bir ay sonra kontrolüm var.Artık bir şey yerken psikolojik olarak korkmaya başladım,korka korka yemek yiyorum diyebilirim.

Çocukken bir teyze "kızım belli bir yaşa kadar yiyebileceğin,canının çektiği şeyleri ye,belli bir yaştan sonraki yediklerin seni yiyecek" demişti,haklıymış teyze.Artık çoookkk dikkatli olmam lazım çooookkk.

Hepinize sağlıklı günler diliyorum

Sevgilerle

Minik


3 Eylül 2013 Salı

Origamici Teyze



İşte o teyze  :)  Küçüklüğümde TRT1'de cumartesi günleri yayınlanan bu programda origami yapımı anlatılırdı,çok severek takipteydim programın gösterilenleri yapıp yapıp arkadaşlarıma hediye ederdim,birşeyleri başarmanın mutluluğunu yaşardım.Ne günlerdi o günler... Ben yine nostaljiye bağladım :)

Bu arada bugün kan tahlili yaptırdım,sevgili banu ablam kaç kere yazmıştı bana,"bir tahlil yaptır" diye,kısmet bugüneymiş,uzun zaman ihmal edişim bugün son buldu :) yıllık izindeyim,rahat rahat kontrollerimi yaptırayım dedim,zamanı geldi de geçiyor bile... Hemşire damarımı zor buldu valla :)  sakladııııımmmm.Heyecanlı ve korkuluyum,kötü bişi çıkmasa bari :( korkumun sebebi stressli olduğum zamanlarda boğazıma bişi oturup beni rahatsız etmesi :(  normale dönünce geçiyor ama...
Sonuçlar yarın belli olacak,yarın ola hayrola...

Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...