20 Nisan 2014 Pazar

Bugün Ben...

Herkese merhaba,
Dün gece ve bugün sinemaya doydum bu haftalık.
Dün gece malüm film izleme gecesiydi ve çok güzel bir film izledim.
Mucizeyi Kadınlar Yaratır . Kate, dokuz ülkenin finans işlerini yürüten bir finans uzmanıdır. Kariyerinin zirvesinde olan Kate evli ve iki çocuk annesidir.Ayrıca çok anlayışlı,mükemmel bir eşi vardır.Kate, sürekli işinle ilgilendiğinden çocuklarına zaman ayıramaz,bu yüzden çok zor durumdadır.İşle ev arasında kalmıştır.Devamlı iş seyahatleri yüzünden ailesiyle vakit geçiremeyişi çocuklaını ve eşini üzmektedir.Tipik bir çalışan bayan sendromu.Bence izlenmeye değer bir film.

Bugün sabah erken kalktım,ailemle güseeel kahvaltı ettikten sonra,hazırlanıp dışarı çıktım.
Çok yakın bir arkadaşımla trump-towers'a gittik.Önce sinema bölümüne gidip Sadece Sen filmine bilet alıp film saatine kadar gezdik.Film saati gelip çattığında yerlerimiz aldık ve film başladı.
Filmi çok beğendim,kendi yaşantımdan çok şey bulduğum bir film.İyi ki sinemada izlemişim diyorum.Filmi izlerken de,sonunda da ağladım.Yaşanılan aşk,o aşk uğruna yapılan fedakarlıklar... hepsi çok güzeldi.Mutlu sonla bitmesine de çok sevindim.Benim gibi duygusal yapıya sahip insanların gerçekten izlemesi gereken bir film.Halaaaa etkisindeyim,uzun süreceği belli :)
Film bitince herkes salondan çıktıktan sonra biz çıktık,ağlamaklı yüzümü toparlamak zor oldu.  harikaydı,film için iyi seçimdi.


Yarın yeni bir hafta başlıyor,güzel bir hafta olur inşallahhh

Sevgilerimle

Minik

13 yorum:

  1. mutlu sonla biten hikayelere ihtiyacım var bu ara...:)sana da iyi haftalar şimdiden minik mini;)

    YanıtlaSil
  2. sevgiler bizden güzellik :)

    YanıtlaSil
  3. ilkini izlemedim izlerim. ikinci evet duydum da izlemedim daha. severim ağlamalı aşk filmlerini ben de :) trump tabiii ne güzel. d&r da orda güzel. :)

    YanıtlaSil
  4. Persephone: umarım beklediğin şeyler mutlu sonla sonuçlanır,o güsel yüreğin için inan böyle diliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. meri: çok teşekkür ederim,o sizin yürek güzelliğiniz :)

    YanıtlaSil
  6. Kafa Dergi: sana da sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. deeptone: bence "sadece sen" i kesin izle... evet trump'taki D&R ı çok beğendim ben,zaten bütün tavsiyelerin güsel oluyo :)

    YanıtlaSil
  8. Mucizeyi kadınlar yaratır filmini ben de geçtiğimiz günlerde izledim ve güzel bir film gerçekten de. Sadece sen ile ilgili çok güzel yorumlar gördüm internette. Sen de beğendiğine göre izleyeceğim ilk fırsatta :)

    YanıtlaSil
  9. Revnak:Mucizeyi kadınlar yaratır filmi gerçekten çok güzel,çalışan kadının halini en güzel şekilde gözler önüne serdi :)
    Sadece Sen'in hala etkisindeyim,bence gösterimden kalkmadan izleyin.Valla ben cd sini de alacağım,arada bir izlerim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil

Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...