23 Kasım 2015 Pazartesi

Lahana Sarma


Merhaba,
Dün günlerden Pazar olmasından mütevellit,annemle lahana sarması yaptık.Benim teknolojik annem nette dolaşırken bulduğu bir videodan esinlenerek sarmamızı istedi bu sefer :) Haşlayıp hazırladığı lahana yapraklarını önüme koyunca,iş başa düştü tabi :) Hemen küçük bir poşeti iyice dezenfekte edip işe koyuldum.Tavsiye ederim,çok pratik ve kolay oldu.Özellikle zeytinyağlı dolmada harika olur.Bir daha ki sefere onu da deneyeceğim.Bu yöntemle zamandan da tasarruf etme şansınız var. İşte o video : 


Hepinize mutlu ve bereketli bir hafta diliyorum,Sevgiler

22 Kasım 2015 Pazar

Gestalt Duası


Merhaba

Geçen hafta bir gün , kötü başlayan bir gündü. Bir arkadaşımla patronu arasında şiddetli bir tartışma oldu.Duygusal olduğum için  çok etkilemiştim. Üstelik yan odadaydim ve sanki o söylenenler bana söyleniyor gibi hissettim. Arkadaşım odadan çıktı, ben de biraz zaman geçtikten sonra yanına gittim. Aklımca onu teselli edeceğim derken o beni teselli etti .Gayet soğukkanlı idi. "Nasıl böyle olabiliyorsun" diye sorduğumda bana Gestalt Duasını" gönderdi telefonundan. Okuyunca kendime geldim. Sizlerle de paylaşmak istedim. 


Hepinize mutlu pazarlar diliyorum
Sevgiler :)

21 Kasım 2015 Cumartesi

İşte Geldimmm :)

Merhaba Dostlar...

Son zamanlarda işimle ilgili geleceğe yönelik plan ve çalışmalar yapıp, kafa patlatmaktan sizlere zaman ayıramadım, sorry :(  (feciii deecede İngilizce parçalarım, eski bilgilerime kavuşmaya çalışıyorum bir yandan da) :)

Hafta sonum, yüzünü hiç göremesem de çoookkk sevdiğim bir arkadaşımın facebooktan yazdığı, her zaman ki gibi düşünceli mesajıyla güsel başladı. " O iyi ki var, iyi ki hayatımda".
Bazı insanlar vardır. Beklentisiz severler ve değer verirler. Sezgileri kuvvetlidir, o an ne durumda olduğunuzu hissedip, ruhen sizin yanınızda olduğunu belli ederler. Böyle insanlar olsun hayatınızda, mutlaka bir tane, size özel biri olsun. Size umut versin, yaşama sevinci versin. Sizi özel hissettirsin.

Benim var çok şükür böyle bir meleğim. Hiç görmediğim, konuşmadığım, onun bana manevi bir çok yararı olmasına rağmen, benim onun için hiçbir şey yapmama imkan bulamadığım...
Çok değişik bir duygu, ama çok güzel. Onunla zaman zaman çocuk, zaman zaman olgun insan kimliklerine bürünüyorum. Hep hayatımda olsun istiyorum; büyüsü bozulmadan, aramızdaki bağ zedelenmeden devam etsin istiyorum :)

 
Bu güzel parça eşliğinde çok güzel geçsin hafta sonunuz, her şey dilediğiniz gibi olsun
 
Sevgilerimle :)





Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...